2011-12-01 21.29.09.jpgDe opleiding eerste hulp (EHBO) bestaat uit 10 avonden van 2 uur klassikale les van een ervaren en gediplomeerd instructeur, en een examen avond van 3 uur.

Bij het slagen van deze opleiding ontvangt u een oranje kruis gecertificeerd diploma. Het slagingspercentage binnen onze vereniging voor deze opleiding licht op 100%

De kosten voor deze opleiding zijn slechts €180,- en daarbij inbegrepen zijn:

• Opleidingsboekje in bruikleen (deze is ook te koop)
  • Verbandmiddelen pakket voor tijdens de les
  • Examengelden
  • Lidmaatschap van de EHBO vereniging eindhoven tot en met het volgende jaar.

Eerst volgende opleiding

26-9 beginnen wij een opleiding EHBO
11 woensdag avonden 19:30 tot 21:30

Incompany

wij verzorgen ook lessen in-company, dit is interesant voor groepen vanaf 8 personen. hiervoor vragen wij u contact met ons op te nemen voor een specifieke offerte.

U kunt hier contact met ons opnemen

Gratis opleiding

In veel gevallen vergoed de zorgverzekeraar zelf preventie. Hieronder valt ook een opleiding eerste hulp.
bekijk ook hoeveel u vergoed krijgt.

Inschrijfformulier

Wanneer u zich inschrijft via eht onderstaande formulier ontvangt u van ons (wanneer dit bekend is) de datum dat er een opleiding gaat beginnen met de vraag of u hieraan mee wenst te doen. Doet u mee ontvangt u vervolgens de factuur, wenst u niet met die datum mee te doen ontvangt u bij de volgende datum weer dezelfde vraag. (u zit dus niet vast aan uw inschrijving!)

Volledige naam: *

Geboortedatum: *