Herhalingslessen & uw diploma

Wanneer u uw diploma heeft behaald word u lid van onze vereniging. Dit diploma vervalt iedere 2 jaar om een nieuw diploma te ontvangen na 2 jaar dient u competent te zijn, hiervoor dient u herhalingslessen te volgen bij onze vereniging.
deze kunt u onbeperkt volgen wanneer u lid bent van onze vereniging voor €27,50 per jaar.(enkel wanneer u al een diploma heeft)

De herhalingsavonden zijn op de maandag van 19:30 tot 21:30, zorg dat u op tijd bent.

In het onderstaande schema staat hoevaak u elke les dient te komen. Dit betekend niet dat u niet naar de andere lessen mag komen of niet vaker mag komen, dit is slechts het minimum.

2x   Vijf belangrijke punten / vervoer / oogletsel
2x Stoornissen ademhaling, bewustzijn
2x Stilstand bloedsomloop volwassen sl. Met AED
1x Brandwonden en vergiftigingen
1x Warmte en koude letsels / electriciteitsongevallen
1x Kneuzingen, verstuikingen, ontwrichtingen en botbreuken
2x Verband (leer) en (ernstige) uitwendige bloedingen / shock

Wanneer u een module heeft zoals kinderEHBO, sportletsel of wandelletsel dient u per module 2 maal extra te komen.

In ons lesschema kunt u bekijken op welke data onze lessen zijn.

Vragen en antwoorden over de herhalingslessen en het diploma

Hoe weet ik of ik competent ben?

Iedere les scant u uw barcode op de vereniging. Dan word geregistreerd dat u voor die les competent bent.
dit schema kunt u bekijken door in te loggen op deze website en in het menu onder profiel naar competentieschema te gaan.

Hier staat of u al competent bent en welke stempels u al heeft en welke nog niet.

Ik mis stempels die ik niet meer kan halen

In princiepe kunt u altijd alle stempels halen. Ons lesschema word zo ingeleed dat elke les elk jaar minimaal 2 x terug komt.
mocht het dan toch gebeuren dat u het niet haalt neem dan tijdig contact met ons op.

Ik ben mijn barcode kwijt of deze is onleesbaar geworden

Neem contact met ons op dan voorzien wij u van een nieuwe barcode.

Like ook onze pagina