Opleiding AED en Reanimatie

Bij de opleiding AED en Reanimatie leert u hoe u moet reanimeren en gebruik maakt van een AED. die bestaat uit een zaterdagochtend of een avond van 3 uur les.
Deze opleiding heeft bij ons een slagingspercentage van 100%.
Het is een opleiding met veel praktijk, let hier op bij uw kledingkeuze. Wanneer u deze opleiding heeft afgerond krijgt u van ons een certificaat uitgereikt. Wij geven les volgens de Nederlandse reanimatie raad.
 
Tijdens deze opleiding leert u: Reanimaeren en gebruik te maken van de AED. De kosten zijn 35 euro per persoon, en het is mogelijk van 4 tot 6 personen, ook op locatie.
Wanneer wij zelf de cursus geven is dit op basisschool rapenland in woensel. 
 
Het certificaat is 1 jaar geldig. Binnen 1 jaar volg je een herhalingscursus en dan krijg je een extra aantekening op je certificaat en is deze weer een jaar langer geldig. Met deze scholingsdatum kun je je vervolgens aanmelden voor een reanimatieoproep bij hartslagnu.
 
Een opfirscursus kun je na het behalen van een certificaat minimaal 1 keer per jaar volgen. Deze duurt 2 uur en kost 30 euro per persoon.
 

Gratis opleiding

In veel gevallen vergoed de zorgverzekeraar zelf preventie. Hieronder valt ook een opleiding eerste hulp.

Inschrijfformulier

Wanneer u zich inschrijft via het onderstaande formulier ontvangt u van ons (wanneer dit bekend is) de datum dat er een opleiding gaat beginnen met de vraag of u hieraan mee wenst te doen. Doet u mee ontvangt u vervolgens de factuur, wenst u niet met die datum mee te doen ontvangt u bij de volgende datum weer dezelfde vraag. (u zit dus niet vast aan uw inschrijving!)

Volledige naam: *


Email: *


Geboortedatum: *


Telefoonummer: *


Straat + huisnummer: *


Postcode: *


Woonplaats:


Akkoord voor inschrijving:
Ja:
Nee:


Los de volgende som op: *e-Boekhouden.nl

Like ook onze pagina